søndag den 2. august 2009

- Martin Henriksen og Nazi-venner mod Moskeer !





Man må korse sig !

Nu står Martin Henriksen frem med en Facebook-gruppe mod moskeer i Danmark. Dermed er det ikke svært at linke ham til åndsfæller og venner fra DNSB og SIAD, der jo er et sammenrend af rockere, eks. soldater, racister, fascister og naturligvis ekstreme psykopater fra Dansk Folkeparti. SIAD støttes aktivt af Dansk Folkeparti !

Blandt medlemmerne er blandt andet kendte danske nazister som Jesper Daneskjold, Henrik Matthiesen og "Roland Freisler" ( synonym )

http://www.facebook.com/group.php?gid=23847520816#


Her er Martin Henriksen's opråb til vennerne...


Nej til stormoskeer i Danmark

Danmark skal have en stormoske. Det er åbenbart det politisk korrekte synspunkt i disse år. Denne gruppe tillader sig, at indtage det modsatte synspunkt. Nej til en stormoske!

Bl.a. integrationsministeren og andre politikere taler om religionsfrihed. Men indebærer religionsfriheden også en ret til at undertrykke andre, og pådutte andre ens religiøse dogmer og love? Det mener vi ikke.

Kvindeundertrykkelse, såkaldte ”æres”drab (egentlig et modbydeligt ord, for hvad har ære med sagen at gøre) og hetz mod kristne og jøder, er blot nogle få elementer, som islam fører med sig. Det skal vi ikke finde os i, og vi skal ikke give efter. Derudover har religionsfriheden ikke noget som helst med mursten at gøre. Religionsfriheden betyder alene, at mennesker har ret til at tro på det, de vil, og at de har ret til at udøve deres religion, så længe det ikke ”strider mod sædeligheden eller den offentlige orden”, som der står i Grundloven. Og det er netop, hvad det gør.

En anden overordnede årsag er den værdimæssige side, både set i forhold til religion, kultur og integration. Udgangspunktet for hele denne debat må og skal være, at selvom vi har religionsfrihed i Danmark – og gudskelov for det – så har vi ikke religionslighed. I Grundloven står der: ”Den evangelisk-lutherske kirke er den danske folkekirke og understøttes som sådan af staten”. Borgerne må tro på, hvad de vil, men samfundet hviler på et kristent fundament. Klassisk islam har til opgave at bekæmpe denne kristendom såvel som de demokratiske værdier, som Danmark hviler på. Derfor kan det ikke komme på tale at tillade etableringen af et brohoved i Danmark for den religion, der har udryddelsen af kristendommen som et formål og demokratiet som fjende. Det er at skyde sig selv i foden.

Formålet med integration er ikke, at vi skal miste tilliden til os selv og vores egen fælles kultur. Formålet er heller ikke, at etablere flere parallelsamfund og dermed bidrage til mere splittelse i det danske samfund. Vi håber, at alle dansksindene besinder sig i debatten. Vi håber, at de moderate muslimer indser, at vejen frem ikke er en ”dem og os” dagsorden, men et fællesskab, der tager udgangspunkt i danskheden. Intet andet. Lad os håbe, at der i Danmark findes borgere, der aktivt og demokratisk vil gå ind i kampen mod en stormoske.

Jeg forbeholder mig retten til at slette indlæg på siden. Jeg står ikke nødvendigvis inde for samtlige udtalelser på siden. Så er det sagt.

Besked. Da jeg den næste uges tid tager på ferie, og ikke løbende følger med, har jeg midlertidig lukket ned for debatsiden/væggen. Der har været og er en god debat om emnet. Det er rigtig godt, og det skal naturligvis fortsætte. Debatsiden/væggen vil blive åbnet igen.






Martin Henriksen, MF









1 kommentar: