søndag den 2. august 2009

- Storhedsvanvid hos DF




Dansk Folkeparti er stærkt utilfreds med, at statsministeren fremhæver seks af sine partifæller for at bryde partilinjen på spørgsmålet om homoseksuelles ret til at adoptere.

I magasinet Out & About, der bliver udgivet i forbindelse med homoeventet World Outgames i København, understreger Lars Løkke Rasmussen (V), at det ofte er Venstres folketingsmedlemmer, der har leveret de udslagsgivende stemmer og dermed sikret, at danske ligestillingslove er blevet vedtaget.

Men det er helt uacceptabelt, mener Søren Espersen fra Dansk Folkeparti.

Uværdigt og uansvarligt

»Det er i den grad uværdigt og uansvarligt for en statsminister. Han kan ikke have tænkt sig ordentligt om, når han kan rose folk i sit eget parti for at gå imod partiets politik. Det kan jo give andre idéer til at bryde partilinjen en anden gang«, siger han til Ritzau.

Fortsætter det på samme måde, kan regeringen ikke være sikker på Dansk Folkepartis støtte, siger han.

»Det finder vi os ikke i. Hvis det er mere end bare frisk sommerpraleri, så kan det få konsekvenser. Vi vil ikke være dem, der skal sikre regeringens stemmer, og så den ene gang efter den anden se en flok liberale venstrefolk, der gør, som det passer dem. Statsministeren skal ikke spille for meget på det her, for vi vil ikke acceptere, at situationen fortsætter«, siger han.

Kilde / ritzau


Kommentar :
Dansk Folkeparti strammer nu op på kravene til regeringen. Først har man krævet at alle irakkiske flygtninge anholdes og interneres, indtil de kan hjemsendes. Nu stiller man så krav til Venstres folketingsgruppe om troskab på alle DF's mærkesager.
Truslen er klar... Gør som DF siger eller mist regerings-støtten ! Tomme trusler, for hvem vil give sig selv en fyreseddel og det ville være tilfældet for DF, hvis de vælter regeringen.
Dybest set må det anses som udtryk for storhedsvanvid hos Espersen og Kjærsgaard og resten af DF's enfoldige ledelse. De kan simpelthen ikke få nok indflydelse på deres kerne-områder, Homoseksuelle, Kamphunde og Muslimer.
Gad vide om man kunne fremavle en homoseksuel, muslimsk kamphund ?




Ingen kommentarer:

Send en kommentar