mandag den 20. juli 2009

DF mod tørklæder i Hjemmeværnet !




På hjemmeværnets hjemmeside kan man i øjeblikket læse en artikel om 27-årige Maria Mawla. Hun er nyt medlem og adskiller sig fra de typiske hjemmeværns-medlemmer ved at bære tærklæde. Men artiklen er faldet Dansk Folkepartis forsvarsordfører Ib Poulsen for brystet. Han vil nu have forsvarsminister Søren Gade til at svare på, om brug af tærklæder i overensstemmelse med Forsvarets værdier.

"Det giver ingen mening, at Hjemmeværnet og det danske forsvar kæmper for demokratiske værdier i udlandet, når man samtidig tillader et medlem af Hjemmeværnet at bære et så udemokratisk og diskriminerende symbol. Hjemmeværnet er jo for nylig blevet sendt på opgave i Afghanistan for Forsvaret, og hvilket signal vil det sende til lokalbefolkningen, at en af soldaterne render rundt med tørklæde, når de danske styrker samtidig forsøger at forbedre ligestillingen i landet?," siger Ib Poulsen i en pressemeddelelse.

Poulsen kalder det positivt, at en ung, muslimsk kvinde vil engagere sig i hjemmeværnet, men erklærer at det skal foregå på "danske vilkår og uden muslimsk hovedbeklædning."

Uddrag / 180grader.dk



Kommentar :

Her dukker så endnu et angreb fra Dansk Folkeparti op. Igen direkte rettet mod muslimer og denne gang en ung velfungerende muslimsk pige som ønsker at tage del i samfundet.




Ingen kommentarer:

Send en kommentar