mandag den 20. juli 2009

En dilletant af en politisk chef... og nu som DF-lakaj !


SFs formand Villy Søvndal kalder Hjemmeværnets beslutning om at smide en muslimsk kvinde ud på grund af tørklæde for en ”farce”, som ville være komisk, hvis den ikke var så tragisk.



- Han er skræmt fra vid og sans af DF. Hvad mon der ville ske, hvis han skulle op mod en rigtig fjende? Sådan spørger SFs formand Villy Søvndal retorisk om Hjemmeværnets politiske chef, Ulrik Kragh, efter at han har givet den 27-årige studerende Maria Mawla et ultimatum. Enten smider hun sit muslimske tørklæde, eller også forlader hun Hjemmeværnet.

- Det er ikke alene komisk, det er dybt, dybt tragisk, hvis dumhed får lov til at vinde i en sag, som burde være så enkel, siger Villy Søvndal om forløbet søndag, der startede med en pressemeddelelse fra Dansk Folkepartis forsvarsordfører, Ib Poulsen, som havde set en rosende artikel om Maria Mawla på Hjemmeværnets hjemmeside.

Dansk Folkeparti krævede forbud mod tørklæder i Hjemmeværnet – et forbud der allerede findes blandt Forsvaret og politiets uniformerede personale. Det ser Villy Søvndal ingen grund til at føre videre til Hjemmeværnet. Derfor vil han bede forsvarsminister Søren Gade om en redegørelse, når ministeren kommer hjem fra ferie. Samtidig retter han en skarp kritik mod Hjemmeværnets Ulrik Kragh.

Uddrag / Berlingske



Kommentar :

Ulrik Kragh er en presset dilletant og et fjog ! Hvem tillader et ubegavet, racistisk mindretal at bestemme over det Danske forsvar !

Det skulle da lige være Forsvarsminster Søren Gade, der presses af Statsminster Lars Løkke Rasmussen, efter ordre fra Pia Kjærsgaard. Det er jo trods alt hende der sikrer at både Gade og løkke har deres job.





Ingen kommentarer:

Send en kommentar