mandag den 27. juli 2009

- Rune Engelbreth's "Hate-speech" arkiv...




Link til Rune Engelbreth's arkiv om "Hate-speech"


http://www.humanisme.dk/hate-speech/index.php


Rune's arkiv er interessant læsning og giver en glimrende gennemgang af hvor langt medlemmer af Dansk Folkeparti, har strukket anstændigheden og måden vi omtaler mindretal og udsatte grupper i Danmark, og verden.


Her følger et uddrag af hjerneblødninger fra Mogens Camre !


MOGENS CAMRE (f. 1936)

Dansk Folkeparti, tidl. medlem af EU-parlamentet (1999-2009), folketingskandidat for Dansk Folkeparti i 2007; tidl. MF for Socialdemokratiet (1968-1987)

»Fejlen er, at man har troet, at man kunne integrere mennesker, som ikke er kommet for at blive integreret, men for at erobre nyt territorium. Alle de EU-lande, der ligesom Danmark kritikløst har ladet store grupper af mennesker fra den muslimske verden indvandre, har præcis de samme problemer. (...) Bandekrigens årsag er, at befolkningseksplosionen i de muslimske lande har skabt en udvandringsbølge af mennesker, som ikke kan finde arbejde, funktioner, muligheder i deres egne lande. De strømmer til et udviklet Europa, som ikke har brug for dem, og de kommer med forskruede holdninger til livet og verden – og de er i gang med at ødelægge Europa på samme måde, som de og deres kultur har ødelagt de lande, de kommer fra.« (Nordjyske.dk, 10.3.2009).

»Islam kan ikke integreres. Islam vil dominiere Europa. Og islam er uforenelig med vores værdier. Derfor skal islam sendes ud af Europa.« (DF's landsmøde; Berlingske Tidende, 22.9.2008).

Apropos Mogens Camres gentagne udtalelser om at Islam og muslimer ikke hører til i Europa og Danmark: Camres Endlösung Light.


»Ja, naturligvis, vi skal bare give muslimerne Nørrebro, Centrum, Vesterbro, dele af Århus og Odense. Danskerfrit område er vel et rimeligt krav fra vore besættere. I dag Kosovo, i morgen Danmark. Få synes at spørge, hvorfor alle disse fremmede egentlig er i Danmark. Den altovervejende del af dem ønsker ikke vore værdier eller vor levevis - de ønsker at overtage vort land. De er her, fordi ekspansion ind i og undertvingelse af Vesten er på islams dagsorden, og vi oplever nu fortroppen.« (Jyllands-Posten, 16.2.2008).

Mogens Camre stillede op til folketingsvalget for Dansk Folkeparti i 2007, men undlod bevidst at meddele partiledelsen og vælgerne, at han slet ikke agtede at forlade Europaparlamentet til fordel for Folketinget, hvis han blev valgt. Det accepterede Pia Kjærsgaard ikke og bedyrede, at han aldrig ville blive opstille for Dansk Folkeparti igen. Læs: Kjærsgaards boomerang betød Camres exit.


»Naser Khader er en araber med tæppehandlerlogik, der sammen med en flok amatører ønsker at lukke op for asylstrømmen.« (Camres hjemmeside, citeret efter ekstrabladet.dk, 14.11.2007).

»Danmark har et sammenrend af såkaldt fine folk med en araber i spidsen sat sig for at forhindre Dansk Folkepartis indflydelse og lukke op for asylstrømmen. Deltagerne er amatører, og lederen fusker angiveligt med skatten, anvender sort arbejde og har svært ved at forstå sit eget program. Tænk at store ord og sædvanlig arabisk tæppehandlerlogik en tid kunne få så mange lokket på den galej, skriver han i brevet.« (Camres hjemmeside, citeret efter ekstrabladet.dk, 14.11.2007).

»Hvad er det for en styrke, muslimerne bidrager med? Lavere uddannelsesgrad, højere sygdomsfrekvens, lav deltagelse på arbejdsmarkedet, høj kriminalitet. (...) Vi er ikke interesserede i den mangfoldighed, som består i parallelsamfund af tabere.« (Jyllands-Posten, 3.10.2007).

»Indtil videre er det som bekendt danske børn, der er blevet tvunget til at spise halalmad, fordi muslimerne har travlt med at tvinge deres skøre forestillinger ind i Danmark. Vi vil gerne lovgive, så alle danskere får sundere mad, ikke mindst muslimerne, som hyppigere end danskerne er fejlernærede. Vi vil ærligt talt også gerne have jer til at opgive ramadanens absurde spiseregler. De er sundhedsskadelige, og det er os, der betaler regningen.« (Jyllands-Posten, 3.10.2007).

»Det er en syg idé og helt naturstridigt, at en fundamentalist med tørklæde skal være medlem af vores demokratiske parlament. Hun trænger til psykiatrisk behandling. Man må jo behandle den slags mennesker. Det er nogle hjernevaskede små stakler, som går med tørklæder. Skik følge eller land fly, så simpelt er det. Jo før hun rejser, jo bedre.« (Nyhedsavisen, 20.4.2007).

NOTE: Ovenstående er Mogens Camres kommentar til Enhedslistens folketingskandidat, Asmaa Abdol-Hamid, der i april 2007 bedyrede, at hun fortsat vil bære hovedtørklæde, hvis hun bliver valgt til Folketinget. Læs: Asmaa Abdol-Hamid og tørklædet - igen.







Ingen kommentarer:

Send en kommentar