tirsdag den 28. juli 2009

- Jesper Langballe ønsker mere sperm-kontrol !



DF vil ændre lov om inseminering


27. juli 2009, Af: Mads Schmidt Hansen/ Åse Andersson

Udenlandske kvinder valfarter til Århus for at blive kunstigt befrugtet, men det vil Dansk Folkeparti nu sætte en stopper for.


Privathospitaler og fertilitetsklinikker i Århus oplever en markant stigning i antallet af enlige udenlandske kvinder, der rejser til Danmark for at blive insemineret.

Det er især kvinder fra Norge, Tyskland og England der benytter sig af, at Danmark tillader enlige og homoseksuelle at blive kunstigt befrugtet. Fertilitetsklinikkerne Ciconia og Maigaard har oplevet en stigning på 25 procent, siden loven blev vedtaget i 2007.

Men et af de partier, der stemte imod lovgivningen i sin tid, Dansk Folkeparti, vil nu se på, om loven kan laves om, så den kun gælder kvinder bosiddende i Danmark.

- Danmark skal ikke være en inseminationscentral for hele Europa, hvor kvinder tror, at der er sperm i litervis, siger Jesper Langballe.


Kilde / TV2 Østjylland





Kommentar :

Det lugter lidt af misundelse fra en gammel mand !

Men når man kender hans tanker og sind, så kunne man nemt få den tanke at han simpelthen frygter at den danske "lyshårede og blåøjede" sperm, kunne ende med fertilitet hos ikke-europæiske kvinder. Og allerværst, i hans simple hjerne, muslimske kvinder !

Næste trin må så naturligvis, og helt logisk, være at forbyde danske mænd at have sex, udenfor den danske grænse !

Man kan kun smile og et er sikkert ! Langballe får nok ikke lov til at indføre sperm-kontrol ved grænsen. Og han får nok også svært ved at styre danske mænds kønsdrift !




Ingen kommentarer:

Send en kommentar