mandag den 20. juli 2009

Sorø-byrådspolitiker John Thostrup, medlem af Dansk Folkeparti, sigtet for grove vold mod nabo !DF-politiker smides ud, hvis han dømmes

Offentliggjort 16.07.09 kl. 16:42


Sorø-byrådspolitikeren John Thostrups medlemskab af Dansk Folkeparti hænger i en meget tynd tråd.

Få et godt tilbud
på Danmarks største avis.
Indtast dit postnummer


John Thostrup, der er partiets spidskandidat i den sjællandske kommune, er sigtet for grov vold efter et heftigt klammeri med en nabo om en parkeringsplads. I forbindelse med klammeriet fik naboen et snitsår på hånden fra John Thostrups køkkenkniv.

Af anklageskriftet i sagen fremgår det, at naboen er tiltalt efter den milde voldsparagraf i straffeloven, mens DF-politikeren er sigtet efter den grove voldsparagraf, der kan give op til seks års fængsel.

Og bliver John Thostrup dømt, behøver han heller ikke længere betale kontingent til Dansk Folkeparti, forklarer partiets pressechef, Søren Søndergaard.

- Vi tror som udgangspunkt på, at han har forsvaret sig i sit eget hjem. Men vi tager det særdeles alvorligt, især at der ligger anklage efter den strenge voldsparagraf, forklarer han og tilføjer:

- Hvis, og jeg understreger - hvis - han bliver dømt, så bliver han ekskluderet med det samme, og så vil det være op til Valgbarhedsnævnet, om han kan blive siddende i byrådet for sig selv eller i et andet parti.

/ritzau/Kommentar :

Spændende med de farverige politikere i Dansk Folkeparti. Nu kan han så dele celle med vennerne fra HA !

Men altid positivt når en DF'er skifter karrierer !Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar